Delije mogu da odahnu: Sjajne vesti za Zvezdu!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

bomba

Delije mogu da odahnu: Sjajne vesti za Zvezdu!

Evo o čemu se radi

Objavljeno:

Štreca Jago dos Santos navijače Crvene zvezde otkako je stavljena tačka na klupsku sezonu.

Krenulo je ponudom iz Rusije… Nešto više od 24 sata je trajala neizvesnost, da bi nakon toga stigao amin sa Skupštine kluba – ostaje! Pao je kamen sa srca navijačima crveno-belih, ali nedugo još jedan stres. Finalna utakmica kvalifikacionog turnira između Brazila i Letonije, druga četvrtina i scena zbog koje su se zaledile pristalice Zvezde.

Jago dos Santos
Jago dos Santos foto: Starsport©

Jago dos Santos u naručju saigrača, u suzama, napušta teren. Upalio se alarm na Malom Kalemegdanu, ali vrlo brzo je stigao dobar signal – omeleni plejmejker nije teže povređen, saznaje Meridian sport.

Iako je u prvi mah izgledalo da je ozbiljno, ispostavilo se da nije. Pošto nije bilo vremena za opširne analize, lekarskom timu reprezentacije Brazial je više ličilo na jači grč nego na tešku povredu. Aleksandar Petrović je imao dobar rezultat u džepu i nije želeo bez potrebe da pritiska Jaga, pa je odlučio da ga ne uvodi na teren.

Sledeća stanica je Brazil, gde čim bude sleteo ide na magnetnu rezonancu i biće apsolutno jasna situacija.

Ali, prvi signali su dovoljno jaki i kažu da problema nema, odnosno da će Jago biti na raspolaganju za Olimpijske igre u Parizu.

Bonus video:

00:11

košarka, Srbija, košarkaši

(Espreso/Meridan sport/Prenela:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.